Mërgimtarët nisen drejt vendlindjes, këtu mund t’a shihni gjendjen në pikëkalimet kufitare

Mërgimtarët janë nisur me të madhe për t’i kaluar pushimet verore në Kosovë, Shqiperi dhe Maqedoni.

E si çdo vjet, sfida kryesore me të cilën pritet të përballen ata gjatë ardhjes në vendlindje janë pritjet e gjata në kufi.

Mirëpo aktualisht, në pikat kufitare në hyrje-dalje të Kosovës nuk ka pritje të gjata./NMK-post