Ministria e Shëndetësisë ka publikuar të dhënat e fundit për gjendjen me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut.

Për 24 orë janë regjistruar 905 raste të reja me COVID-19 nga 2 mijë e 808 testimet e realizuara.

Në po të njëjtën periudhë janë regjistruar edhe 1 mijë e 565 të shëruar dhe 10 raste të vdekjes.

Në regjistrin për persona të vdekur nga COVID-19 janë regjistruar edhe 8 viktima që kanë ndërruar jetë gjatë periudhës prej 07.02. deri 15.02.2022./