Më në fund Samanta lanson kengën “E Vogla”

Kënga e kthyer në fenomen në tik-tok nga Samanta Karavella, e cila lansoi një pjesë të vogël të saj, fansat e kerkuan me ngulm.

Samanta nën menaxhimin e Arian Demollit po sjellë një volum të madh projetktesh.

Ajo sapo na i solli me një videoklip nga Fdil Berisha. Muzika Boban Apostolov dhe teksti Rozana Radi.

A ke pas najher dikë të t’dojë sa unë,
se di ndoshta dhe më shumë
A ke pas najher dikën që t’ka prit
se di ndoshta se ke dit
A t’ka thën najher dikush si unë
Je bota
A i ke thën najher ti
tjetërkujt
E vogla

Ti në jetën time
Erdhe menjëher
Por nga jeta ime s’ikën asnjëherë

A ke pas najher dikë kaq të vërtet
Se di ndoshta je vet
Ndoshta ti në jetë ke pas edhe më shum
Por jo asnjeher si unë
A t’ka thën najher dikush si unë
Je bota
A i ke thën najher ti tjetërkujt
E vogla