Shefat e shteteve dhe qeverive të vendeve anëtare të NATO-s do të takohen sot në Bruksel që t’i koordinojnë përgjigjet e ardhshme për luftën në Ukrainë dhe agresionit rus, informon korrespondentja e MIA-s nga Brukseli. Nw Bruksel ka udhëtuar edhe kryeministri i vendit, Dimitar Kovaçevski.