Kiara dhe Efi nuk e nisën mirë rikthimin e tyre në “Big Brother VIP”.

Megjithatë ato u sqaruan dhe filluan ta rregullonin sërish raportin e tyre.

Mirëpo gjatë një diskutimi për “Top Albania Radio” Live nga shtëpia e famshme, Luizi shfaqi me shaka një dyshim të tij që ka lindur për Efin e kryesisht edhe për Kiarën lidhur me lojën e tyre pas rikthimit.

“Kritikat nga jashtë keni ardhur ti rregulloni këtu brenda? Një ndër to është edhe afrimi i krevatit të Kiarës, sepse ajo ka thënë që nuk do të flinte me mua”, është shprehur Luizi

“Çdo veprim që unë do bëj do shihet me lupë tani. Ta kisha ditur nuk do kisha hyrë fare”, shprehet e penduar Kiara.