Lufta në Ukrainë, 197 fëmijë të vrarë dhe 351 të lënduar

197 fëmijë kanë vdekur që nga fillimi i luftës në Ukrainë, sipas zyrës së prokurorit të përgjithshëm të Ukrainës.

Në një njoftim për shtyp, thuhet se 351 fëmijë janë lënduar.

Ai tha se normat më të larta të vdekjeve të fëmijëve ishin në rajonet e Donetsk, Kiev dhe Kharkiv dhe shtoi se numrat nuk ishin përfundimtarë.