LSDM: Paga mesatare arrin në 30 mijë denarë

Partia maqedonase në pushtet LSDM përmes një njoftimi shrpehet se politikat ekonomike që i ndërmerr Qeveria e udhëheqhur nga LSDM japin rezultate reale.

“Edhe në kohë krize shëndetësore dhe ekonomike, nuk ndalet rritja e pagave në shtet. Sipas të dhënave të fundit të Entit Shtetëror për Statistika, paga mesatare neto për një i punësuar është 29.943 denarë”, thonë nga LSDM.

Ata shtojnë me këtë është premtuar edhe një premtim i dhënë ku paga mesatare do të jetë 30 mijë denarë.

“Qeveria e re e LSDM-së bëri rritjen historike të pagës minimale, ndërsa më pas vijon rritja e pensioneve. Këto të dhëna zyrtare vërtetojnë suksesin e masave dhe politikave të qeverisë së udhëhequr nga LSDM e që sigurojnë rritje ekonoike dhe standard më të mirë jetësor”, thonë nga LSDM.