Lladrovci uron BDI-në: 20 vitet e BDI-së janë vite suksesi për shqiptarët

Kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci mori pjesë sot në shënimin e 20 vjetorit të themelimit të Bashkimit Demokratik për Integrim.

Për 20 vjet, Bashkimi Demokratik për Integrim, në garën politike ka shënuar vetëm fitore. Këto fitore ishin fitore të shqiptarëve, duke arritur nivelin politik, ekonomik dhe përparimin si kurrë më parë, në Maqedoninë e Veriut, ka deklaruar Lladrovci.

Duke folur për indeks.mk Lladrovci tha se vitet e BDI-së janë vite suksesi për shqiptarët.

VIDEO