Këshilltari në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës, Shpëtim Latifi në emisionin me sontëm “Magazina Ekonomike” në Alsat tha se çdo vendim që miratohet lidhur me standardin e nxënësve dhe studentëve miratohet në komunikim me përfaqësuesit e studentëve dhe nxënësve, shkruan Alsat.

“Dua të theksoj se Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka komunikim të rregullt, dhe ndërtimin e politikave rreth standardit të studentëve dhe nxënësve e bënë bashkë, në komunikim dhe bashkëpunim me përfaqësuesit e studentëve dhe nxënësve”, tha Latifi.