Një djalosh i ri nga fshati Hotël i komunës së Likovës dje ka ndërruar jetë në Gjermani. Lajmin tragjik e ka publikuar edhe faqa e fshatit Hotël në rrjetin social Facebook, shkruan Open-TV.

Ndërkohë, është postuar edhe fotografia e të ndjerit, Rijad Azizi, për të cilin thuhet se përfundoi jetën tragjikiht gjatë një aksidenti.

Më poshtë postimi i plotë i faqës së fshatit Hotël pa ndërhyrje:

INNA LILAHI VE INNA ILEJHI RAXHIUN!
TE ALLAHUT JEMI DHE TEK ALLAHU DO TE KTHEHEMI!
Me shumë dhimbje ju informojmë se ka ndërruar jetë aksidentalisht në Gjermani Rijad Azizi djali Bekimit ages Ferid. Allahu e mëshiroftë.