Blockchain Bombers janë 10,000 karakterë të pikseluar digjitalë me gjenerim kompjuterik të paraqitur si imazhe.

Edhe pse janë vetëm foto, këta karakterë konsiderohen si pronë digjitale e siguruar me teknologjinë blockchain.

Nart Maliqi, Elbion Redenica dhe Melos Kuqi, ani pse të rinj në moshë, me përvojën e tyre në zhvillim të aplikacioneve në web, smart-kontratave në blockchain, e në krijimin e aplikacioneve të decentralizuara – kanë arritur pranë lansimit të 10,000 NFT-ve si revolucion e projekt i parë i këtij kalibri në rajon e më gjerë.

Me datë 6 prill, tre zhvilluesit e rinj do të paraqesin projektin e tyre për herë të parë para publikut në qendrën ICK-së në Prishtinë.

Ngjarja do te fillojë në ora 17:00. Rezervo ulësen këtu.

Ky aktivitetet mbështetet nga Telegrafi.com – sponsor medial.