Kuleba i Ukrainës: Takimi me Lavrov i kishte të dyja, sa i lehtë dhe i vështirë

Ministri i Jashtëm i Ukrainës,  Kuleba deklaroi në një konferencë për shtyp pas takimit me Ministrin e Jashtëm të Rusisë, Sergey Lavrov në Antalia të Turqisë se:

Takimi ishte i lehtë sepse Lavrov ndoqi retorikën e tij tradicionale.

I vështirë, sepse bëra më të mirën

Nuk ka përparim lidhur me armëpushimin

Situata më e vështirë është në Mariupol

Lavrov nuk mori përsipër për korridor humanitar në Mariupol

Jemi gati për t’u takuar sërish në këtë format, të vazhdojë angazhimi për të ndalur luftën

Si përfundim, shtypi amerikan totë se titulli në vetvete i thotë të gjitha. Nuk ka asnjë përparim thelbësor nga bisedimet e tyre dhe më e rëndësishmja, asnjë marrëveshje për ndonjë armëpushim. Si të tilla, armiqësitë do të vazhdojnë për momentin.