Tetova nuk ka ndryshuar aspak ajo thuaj se është bërë më keq se në kohën e Teuta Arifit, tetovarët votuan Bilall Kasamin për ndryshime por edhe për parking pa pagesë një premtim i madh i tij i cili bëri bujë dhe jehonë të madhe gjatë fushatës parazgjedhore të zgjedhjeve lokale atëkohë. Por kjo gënjeshtër nuk zgjati shumë një dhjetori ishte dita kur të gjithë vozitësit që parkonin veturat në zonat për parking merrni informacione dhe njoftim se që nga ajo ditë parkingu i Tetovës paguhet shkruan TetovaSot.

Parkingjet jo që të lirohen por ata u shtrenjtuan dhe çmimi për një orë është më i shtrenjtë se në kohën e Teuta Arifit. Tani me ardhjen e mërgimtarëve Tetova përsëri është e stërngarkuar mungesa e vend parkimeve të reja që i premtoi Kasami detyroi atë që si në kohën e Teuta Arifit ti lëshoi oborret e shkollave për parkim ndërsa nuk doli të ju kërkoi falje mërgimtarëve që ju premtoi parking në kate dhe afro 1000 vende të reja parkimi në këtë qytet prej tek universiteti i Evropës juglindore e deri në qendër të Tetovës të duhet më shumë se 30 minuta shkruan TetovaSot.

Në kuartalin e parë të 2022 premtoi 425 vend parkime të reja ndërsa në fazën e dytë prill-gusht edhe 415 vend parkime të reja dhe matjet gjeodezike për fazën e tretë ku kishte paraparë edhe vend parkime në bulevardet si edhe tea i Bllagoja Toska. Edhe pse në atë kohë u pyet nga Gazetarët se a është I sigurt në këto premtime kamufloz Kasami ai me plot bindje u përgjigj se nëse nuk realizohen do të mbaj përgjegjsi shkruan TetovaSot.

Nga ky premtim nuk fitoi askush humbën banorët e ndërtesës që gjendet tek Mema të cilëve edhe parking I banesave ju është bërë me pagesë. E tani meqë afron zgjedhjet e këshillit komunal a do të premtoi përsëri Besa e Bilall Kasamit parking në kate. Kasami i cili nuk bëri asgjë tjetër përvec mbi 200 kontratave të reja me militantët e partis së tij si duket tani është lodhur dhe aspak nuk merret me problemet jetësore të qytetit./TS/