Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazvoiq ka uruar besimtarët mysliman me rastin e festës së Fitër Bajramit.

Abazoviq u pa në xhami së bashku me qytetarët e Ulqinit ku falën namazin e Fitër Bajramit.

Përmes një postimi në Facebook, Abazoviq ka uruar duke thënë që shpreson se “Bajrami të na frymëzojë me empati për ta bërë shoqërinë më tolerante”.

“Reisi i Bashkësisë Islame, Rifat Fejziq dhe të gjithë ata që festojnë, dëshiroj ta mirëpresin me shëndet, shpirt të pastër dhe zemër plot duke përhapur vazhdimisht idenë e paqes dhe solidaritetit”, ka shkruar ai.

Abazoviq e mori postin e kryeministrit të Malit të Zi të enjten. /Telegrafi/