Kreu i komunës së Haraqinës, Ibrahimi heq “qafe” deponinë ilegale afër varrezave të dëshmorëve

Komuna e Haraçinës dhe kryetari i saj, Ridvan Ibrahimi i cili vjen nga rradhët e Bashkimit Demokratik për Integrim, për çdo ditë e më tepër, me përkushtimin më të madh po punojnë për një Haraçinë më të mirë dhe më të pastër.

Kjo po dëshmohet për çdo ditë e më tepër.

Por kjo është dëshmuar edhe sot, sepse sipas njoftimeve të bëra në rrjetet sociale, Komuna e Haraçinës ka hequr “qafe” dhe ka pastruar deponinë ilegale afër varrezave të dëshmorëve, problem me të cilin banorët janë përballur me vite.