Kreshnik Bekteshi: Me rastin e 14 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shënuam edhe “Ditën e Plisit”

Përmes disa fotografive të postuara në rrjetin social Facebook, ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi ka treguar se ka qenë pjesë e koncertit të organizuar nga Ansambli Nacional i këngëve dhe valleve popullore shqiptare për Ditën e Plisit.

Në përshkrim të fotografive, Bekteshi shkroi:

“Në prezencë të liderit të shqiptarëve Ali Ahmetit, sot shënuam “Ditën e Plisit”, në këtë ditë të veçantë edhe me rastin e 14 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, me një koncert të mrekullueshëm të organizuar nga Ansambli Nacional i këngëve dhe valleve popullore shqiptare nën përkujdesjen e zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubit”.