Kryeministri i Republikës së Maqedonisë, Dimitar Kovaçevski në një prononcim ekskluziv për Indeks.mk e ka uruar Bashkimin Demokratik për Integrim për 20 vjetorin e themelimit.

Ai ishte pjesë e manifestimit kryesorë që u mbajt sot në parkun e Çairit dhe tha se BDI-ja është faktorë i rëndësishëm politik në vend dhe se përvjetorët sikur që është ky duhet uruar, raporton indeks.mk

Ai mes tjerash tha se BDI-ja është partner i mirë dhe se me të do të vazhdojnë ta ndërtojnë shtetin dhe do të punojnë për të mirën e qytetarëve.

VIDEO