Kovaçevski: Gruevski një ditë do të duhet të kthehet dhe të përballet me dënimin

“Sistemi ynë gjyqësor është i çliruar nga ndikimi politik”, thekson në intervistën për “Di Prese”, kryeministri Dimitar Kovaçevski, duke u përgjigjur në pyetjen lidhur me azilin në Hungari të ish kryeministrit Nikolla Gruevski, i cili është i dënuar ligjërisht në vendin tonë.

Kovaçevski thekson se Gruevski është dënuar dhe ndaj tij janë duke u zhvilluar edhe procedura të tjera.

“Çështja e azilit politik në Hungari u drejtohet politikanëve hungarezë, jo mua. Një ditë ai do të duhet të kthehet dhe të përballet me dënimin e tij”, shtoi Kovaçevski për gazetën austriake.