Kovaçeski: Dialogu me Bullgarinë duhet të bazohet në vlera europiane

Dialogu me Bullgarinë duhet të bazohet në vlerat evropiane, respekt dhe bisedë dinjitoze, kështu tha sot kryeministri Dimitar Kovaçevski, duke theksuar se qeveritë e të dyja vendeve, të cilat janë të orientuara drejt Evropës, kanë një detyrimi për të imponuar një narrativë që do të jetë pozitiv dhe largpamës, i cili do të mundësojë fillimin e negociatave mes Maqedonisë së Veriut dhe BE-së.