Sot për dy dekadëshin e themelimit të BDI-së sheshi Iliria në Tetovë do të mirëpres yjet e estradës shqiptare.

Tayna, Nora, Kida, Ghetto, Lumi B dhe S4MM do të performojnë në këtë festë madhështore dhe spektakolare.

20 vjet bashkë!