Këto janë pagat që marrin aktivistët e Lëvizjes Besa në komunën e Tetovës

Edhe pse u promovua me të madhe se nuk do të keqpërdor paranë publike, Biall Kasami pasi prishi kontratat që kishte komuna e Tetovës, ai ka realizuar kontrata të reja për aktivistët e Lëvizjes Besa në komunën e Tetovës, për të gjithë ata që tashmë kanë mbetur pa punë dhe kanë punuar nëpër institucione që ka drejtuar kjo parti derisa ishte në pushtet, përfshirë këtu Ministrinë e bujqësisë, Agjencinë për punësim, Hekurudhat etj.

Kështu, zëdhënësi i Lëvizjes Besa, Elmedin Memishi nga komuna paguhet 22 mijë denarë.

Zabedin Ibishi, aktivist i Lëvizjes Besa nga komuna paguhet 22 mijë denarë.

Besir Fejzuli aktivist i Lëvizjes Besa dhe fotograf i Bilallit paguhet 25 mijë denarë.

Veron Luma, aktivist i Lëvizjes Besa dhe fotograf i Bilallit paguhet 22 mijë denarë.

Ibrahim Bajrami, aktivist i Lëvizjes Besa paguhet 25 mijë denarë.

Argjent Alili, aktivist i Lëvizjes Besa dhe vëllai i këshilltarit komunal paguhet 22 mijë denarë.

Agron Shaqiri, aktivist i Lëvizjes Besa paguhet 22 mijë denarë.

Ja lista e plotë: