Pas natës së prime, një ndër temat që u bë pjesë diskutimi mes Nitës, Efit dhe Keisit ka qënë marrëdhënia e kësaj të fundit me Kristin.

Efi tha se është diçka e rëndë fakti që ai tradhton dhe i sheh vajzat si objekte seksuale.

Ndërsa, Keisi u shpreh se nuk është ndjerë e përdorur, por edhe nëse e ka bërë ajo nuk do e marrë vesh kurrë këtë gjë.

Kristi kishte filluar një marrëdhënie me Keisin, ndërsa kishte thënë se ka edhe dikë jashtë që po e pret.

watch