Kërkohet shkarkimit i drejtorit të VMRO-së në Tetovë, Kasami nuk merr masa!

Izo Ganiu ishte njëri ndër aktivistët dhe mbështetësit më të mëdhenj të Bilall Kasamit në zgjedhjet lokale.

Por së fundmi ka filluar të kritikoj Kasamin për gabimet që bën në menaxhimin e keq që bën Kasami.

Kritikë dhe një pyetje që pret përgjigje po nga në Kasami, Ganiu lëshoi edhe pak çaste më parë.

Pas incidenteve të mbrëmshme, ai e ka pyetur kreun e Tetovës se pse nuk e shkarkon drejtorin e parkingjeve të Tetovës i cili është kuadër i VMRO-së.

“Fyerje dhe ofendime ndaj shqiptarëve gjatë protestave në Shkup nga militantët, aktivistët e VMRO – DPMNE -së pse nuk shkarkohet Drejtori i ndërmarrjes publike në Tetovë që menaxhon VMRO -DPMNE”, shkroi Ganiu.