Qeveria në mbledhjen e sotme ka emëruar për Sekretar të Përgjithshëm Metodija Dimovskin.

Dimovski në këtë funksion vjen pas Muhamed Zeqirit, i cili dha dorëheqje pas hetimeve që po zhvillohen ndaj tij për keqpërdorim të pikërisht këtij funksioni.

Dimovski deri më tani ka qenë anëtarë i Këshillit të Inspektoratit për mjedis jetësorë dhe shëndet të njerëzve.