IRI Amerikan: BDI gjithmonë e para dhe fituese te shqiptarët

Anketa e re e Qendrës për Hulumtime të Institutit Republikan Ndërkombëtar për Maqedoninë e Veriut e nxjerr Bashkimin Demokratik për Integrim partinë e parë dhe njëkohësisht edhe fituese në kampin shqiptarë informon TetovaSot.Në të njëjtën kohë lideri i BDI së Ali Ahmeti vazhdon edhe më tej të mbetet politikani më i besueshëm te shqiptarët.

Anketa u zbatua nga BRIMA, ndërsa të dhënat janë marrë më 27 nëntor deri më 23 dhjetor.