Burime të sigurta nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut për indeks.mk demantojnë dhe hedhin poshtë lajmn mbi shkarkimin e drejtorit të Policisë financiare, Arafat Muaremi.

Burime të sigurta për indeks.mk hedhin poshtë lajmet mbi shkarkimin e drejtorit Muaremi pasiqë portale të opozitës tashmë kanë nisur një fushatë diskredituese ndaj tij./indeks.mk