Me gjykimin e Johnny Depp dhe Amber Heard që po ndodh, ka opinione kudo, këtë herë prezantuesi i diskutueshëm i radios Howard Stern trajtoi situatën gjatë emisionit të tij të mëngjesit.

Stern beson se Depp po kërkonte të transmetonte në televizion gjyqin kundër ish-gruas së tij, sepse ai është një “narcis, që kërkon vëmendje dëshpërimisht”.

“Arsyeja pse ai e donte këtë – ai donte që të transmetohej në televizion sepse kjo është ajo që bëjnë narcisistët”, tha Stern të hënën në emisionin e tij në radio ‘SiriusXM’ ndërsa diskutonte për betejën ligjore shumë publike të Depp me Heard.

“Në shkallën e narcisizmit, unë mendoj se Johnny Depp është një narcisist i madh – dhe çfarë dua të them me këtë është, ai mendoi ‘Unë do ta vendos këtë në TV. Dhe sepse jam kaq bindës dhe kaq i zgjuar, dhe jam një djalë kaq i mrekullueshëm”, tha Stern.

Ish-gjyqtari i “America’s Got Talent” më pas akuzoi Depp-in se po bënte një shfaqje.

“Do t’ju luaj disa klipe nga gjyqi i Johnny Depp. Nëse ai nuk po aktron – dua të them, ai po e tepron kaq shumë sepse po shkruan materialin e tij ndërsa shkon përpara. Ai e ka gabim. Ai nuk duhet ta tregojë këtë në TV në asnjë formë”, vazhdoi tutje ai.

Foto: Reuters

Depp po padit Heard për shpifje pasi ajo aludoi se lidhja e tyre dyshohet se ishte abuzive në një artikull të shkruar për “The Washington Post” në 2018. Çështja është transmetuar drejtpërdrejt në platforma të ndryshme që nga 11 prilli.

Stern gjithashtu mendoi se Depp dhe Heard tingëllojnë si “dy fëmijë që luftojnë” – dhe parashikoi se karriera e tyre përkatëse nuk mund të shpëtohet pa marrë parasysh rezultatin e gjyqit.

“Kjo është ajo që bëjnë narcisistët. Nuk po shkon mirë për ty, nuk po shkon mirë për atë. Nuk po shkon mirë për askënd”, shtoi ai.

Foto: Getty Images

Stern gjithashtu u tall me theksin hetues të Depp.

“Para së gjithash, vështirësia e tij në të folurin e gjuhës angleze është fantastike… Dhe theksi. Para së gjithash, a nuk është ai nga jugu i Midwest? Johnny Depp ka lindur në Kentucky? A tingëllon si një djalë nga Kentucky?”, tha Howard.

Marrja në pyetje e Depp-it përfundoi më 25 prill. Heard ende nuk ka dëshmuar, megjithëse ajo është planifikuar ta bëjë këtë në ditët në vijim.

Depp dhe Heard finalizuan divorcin e tyre në janar 2017 gati dy vjet pasi u martuan në një ceremoni private në ishullin privat të aktorit “Cry Baby” në Karaibe. /Telegrafi/