Gazetari dhe njohësi i çështjeve politike, Baton Haxhiu ka ngelur i impresionuar nga mënyra e artikulimit të çështjeve nga ana e kryediplomatit të Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani.

“Jam i befasuar për të mirë, për një artikulim, guxim … dhe mënyrën se si e shpjegoni çështjen, askush as në Shqipëri, as në Kosovë, e as në Maqedoni, përveç ndonjë zëri të analizës, nuk ka qenë më i qartë sesa ju në artikulimin e kësaj çështje.
A pajtohemi apo jo është çështje tjetër. Mënyra se si i afrohesh paqes, më e mira që kam dëgjuar deri tash”, deklaroi Haxhiu.

Mbrëmë në emisionin “Live me Çim Pekën”, Ministri Osmani për aktualitet e fundit politike në rajon, ka debatuar me Baton Haxhiun dhe ish ambasadorin Agim Nesho.

Video:

https://aktuale.mk/haxhiu-osmanit-menyra-se-si-i-afrohesh-paqes-me-e-mira-qe-kam-degjuar-deri-tash/