“Mobi Nova” zyrtarisht hapi sallonin ultra modern për celular në rrugën Franklin Roosevelt nr. 63A, lokali nr. 4 në Dibër Malo – Shkup.

“Sot hapëm dyert për një vendndodhje që na afron me të ardhmen e teknologjisë dhe e bën atë të aksesueshme për të gjithë vizitorët. Ky showroom na sjell dinamizëm dhe një eksperiencë unike multimediale, por në të njëjtën kohë na ofron rehati dhe zgjidhje të përshtatura për funksionimin tonë të përditshëm. Salloni është i pajisur me teknologjinë më moderne që na çon një hap më tej në evoluimin e shërbimeve të të dhënave celulare. Qëllimi i këtij investimi është t’i mundësojë çdo vizitori të sjellë me vete një eksperiencë moderne dhe futuriste, të jetë unik me ofertën dhe skenarët më të mirë të përdoruesit”- tha Xhunejd Jonuzi – ekspert i hardwer dhe sowtver, riparimi dhe rinovimi i ekraneve celularë dhe xhamit. në “Mobi Nova”.

“Mobi Nova” mobilara është e pajisur me makineri moderne dhe staf të trajnuar posaçërisht që do t’ju ndihmojë të zgjidhni të gjitha problemet që lidhen me telefonin tuaj celular në kohën më të shkurtër të mundshme.

Ekipi i “Mobi Nova” vazhdon misionin e tij – të jetë gjithmonë në hap me risitë në fushën e tij, duke ofruar produkte dhe shërbime të disponueshme për të gjithë.

“Mobi Nova” gjendet në rrugen Franklin Roosevelt Nr.63A Dyqani nr.4 “Debar Malo” – Shkup

info@mobinova.mk