Grubi: Zëri i Kosovës për liri ishte jehonë që dridhi themelet e ndërgjegjes kombëtare dhe ndërkombëtare

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi ka uruar 14 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës informon Tetovasot.

Grubi është shprehur me këtë radt se zëri i Kosovës për liri ishte jehonë që dridhi themelet e ndërgjegjes kombëtare dhe ndërkombëtare e që më 17 Shkurt të vitit 2008 u bë triumf i një kauze të drejtë e të pastër për të ruajtur autoktoninë identitare.

Gëzuar Pavarësinë Kosovë! Lavdi paçin përjetë heronjtë e lirisë tënde! u shpreh z.Grubi