Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi ka uruar Ditën e pavarësisë së Amerikës. Grubi është shprehur se gjithmonë do të jenë mirënjohës për mbështetjen të cilën SHBA-të e japin për vendin.

Urime Dita e pavarësisë Amerikë! 🇺🇸

Mirënjohës për mbështetjen në proceset jetike të zhvillimit demokratik të vendit tim!