Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi sot ka përkujtuar 16 Shkurtin e vitit 2001, duke nderuar të gjithë dëshmorët e kauzës.

Më poshtë mund ta lexoni statusin e plotë të Grubit në Facebook:

“Përkujtuam sot 16 Shkurtin e vitit 2001, fillimin e luftës së Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare duke nderuar të gjithë dëshmorët e kauzës së saj të drejtë për liri dhe barazi. Qoftë i përjetshëm kujtimi për ta! LAVDI!”, ka shkruar Grubi.