Grubi fton komunat të aplikojnë në thirrjen e Byrosë për Zhvillim Rajonal për përkrahje të projekteve

Byroja për Zhvillim Rajonal ka publikuar thirrjen publike për ndarje të mjeteve financiare për përkrahjen e projekteve të komunave urbane dhe atyre rurale.

Lajmin e ka bërë të ditur zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi i cili ka dhënë informacione më të detajuara në postimin e tij në rrjetin social Facebook.

Grubi ka ftuar të gjitha komunat që të shfrytezojnë mundësinë dhe të përfitojnë përkrahje për projektet e tyre.

Njoftimi i plotë:

Po ndaj me ju informatën se Byroja për Zhvillim Rajonal ka publikuar thirrjen publike për ndarjen e mjeteve financiare për financimin e projekteve për:

zhvillimin e zonave urbane dhe për zhvillimin e qëndrueshëm dhe urban,

zhvillimin e zonave me nevoja specifike zhvillimore dhe zhvillimin e fshatrave.

Ftoj të gjitha komunat urbane dhe rurale të vendit që ta shfrytëzojnë këtë mundësi dhe të aplikojnë me projektet e tyre.