Grimierja dhe influencuesja Maja Janevska, me origjinë nga Ohri, është gjetur e vdekur në Afrikë, sipas mediave nga kontinenti afrikan.

Mia ka lindur në Maqedoni, por ka jetuar në Tanzani për më shumë se një dekadë.

Raportet thonë se ajo jetonte në Afrikën e Jugut para vdekjes së saj.

Për momentin, arsyet e vdekjes së Majas nuk bëhen të ditura, dhe për momentin gjithçka është mister.