Gjendet një granatë dore i prodhimit kinez në Brodec të Tetovës

Dje (30-nëntor) në ora 12:15 në SPB Tetovë, B.F. nga Brodeci i Tetovës ka raportuar se në vendin e quajtur “Gomanec”, mbi fshatin Brodec, ka gjetur një granatë dore të ndryshkur, përcjellë Klan M. Është kryer hetimi në vendin e ngjarjes dhe është konstatuar se bëhet fjalë për një granatë dore të ndryshkur, prodhim kinez, pa çelës.

Bomba është marrë nga ekspertë të Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim për veprime të mëtejshme, thuhet në raportin e SPB-Tetovë.