Georgiev: Ali Ahmeti është i shkathët në politikë, nëse ai vendos të ketë zgjedhje do të ketë

Ish deputeti dhe nënkryetari i LSDM-së, Gordan Georgiev, sonte në emisionin debativ “Click Plus” në TV21 ka thënë se nëse kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti vendos të ketë zgjedhje në Maqedoninë e Veriut, atëherë do të ketë zgjedhje.

Georgiev e quajti kreun e BDI-së një njeri “të shkathët në politikë”.

“Nëse Ali Ahmeti vendos që duhet të ketë zgjedhje, do të ketë zgjedhje dhe kjo është kaq e thjeshtë”, ka deklaruar Georgiev.

Ai gjithashtu ka thënë se beson që nuk duhet të ketë zgjedhje, sepse Qeveria duhet ta pastrojë “mjegullën” për fillimin e negociatave të Maqedonisë së Veriut me Bashkimin Europian.

“Kjo mjegull rreth fillimit të negociatave të Maqedonisë së Veriut me Bashkimin Europian duhet të pastrohet dhe mendoj se kjo qeveri duhet ta pastroj në mënyrë që të fillojmë në një terren të pastër me qeverinë e ardhshme”, ka thënë Georgiev.