Ganiu: Sot dhe çdo ditë i përkujtojmë viktimat e gjenocidit në Srebrenicë

“Me vendosjen e luleve tek Memoriali kushtuar viktimave të gjenocidit të Srebrenicës, që gjendet në territorin e Komunës së Çairit, konkretisht tek Parku i Çairit, shënuam sot 11 Korrikun. Me këtë rast ua dhamë nderimet tona të thella të gjithë viktimave të gjenocidit të Srebrenicës, duke përkujtuar se ata kanë në zemrat dhe memorjen tonë një vend tejet të veçantë”, është shprehur kryetari i Çarit.
Dua po sot të përkutoj se Komuna e Çairit është shoqëri shumetnike dhe duke pasur parasysh faktin se në të jetojnë një numër i konsiderueshëm i popullit boshnjak, me aktivitetin e sotëm vetëm se po forcojmë themelet e bashkëjetesës dhe po i japim garanci të ardhmes tonë të përbashkët në Çair.