Ganiu: Asfaltohet rruga “Petre Georgiev” në lagjen e Saat Kullës

Aktivitetet e ekipeve tona komunale për asfaltimin dhe rikonstruimin e rrugëve dhe rrugicave të Çairit, po vazhdojnë.
Këto pamje që po ju sjellim sot janë nga Lagjja Saat Kullë, ku ekipet tona po asfaltojnë rrugën “Petre Georgiev” me sipërfaqe prej 170 m2 në afërsi të SHFK “Kongresi i Manastirit”.
Mirëqenia e secilit banorë të Çairit është gjë primare për ne, andaj me intensitet të plotë po vazhdojmë me ndërmarrjen e aksioneve të rregullimit të infrastrukturës rrugore, gjithkund ku është e nevojshme.