AKADEMIA E LIDEREVE SË TË ARDHMES, e nxitur nga Forumi i Gruas, organizuar nga Instituti Abdilaqim Ademi dhe e pëkrhaur nga NDI!

Etika, Komunikimi, Strategjitë e komunikimit me shkrim, të folurit në publik, përdorimi i rrjeteve sociale, Komunikimi sipas NLP si dhe mësojmë nga përvojat e të tjerëve, ishin temat që u trajtuan në modulit e dytë, që u mbajt këtë fundjavë në Kodrrën e Diellit!

Trajnimet e tilla me strukturat partiake nga degë të ndryshme, japin mundësi te reja për përforcimin e kuadrove në menaxhim dhe vendimmarrje!