Eksluzive: ETC ju dergon ne Porto per finalen e Maqedonise me Portugaline

Nëse keni planifikuar të ndiqni ndeshjen historike, finale të Maqedonisë, kundër Portugalisë mund ta bëni atë edhe pa harxhuar asnjë denarë, sepse Agjencioni turistik ETC ka vendosur ti shpërblejë një person.

ETC ka vendosur që të dhurojë një avio biletë dhe një biletë hyrëse per stadium, por për të fituar këtë biletë duhet të ndiqen disa rregulla të cilat I ka vendosur kompania.

Provo fatin, ti mund të jesh fatlumi

https://www.facebook.com/101831219973/posts/10160381381384974/