E pabesueshme/ Vend pune si menaxher në Tetovë, rroga 1.200 euro

Tivoli Hotel ka shpallur konkurs pune për menaxher me disa kualifikime të veçanta derisa paga arrinë në 1.200 euro. Kështu njoftojnë nga kjo kompani e njohur.
Në vazhdim mund të lexoni kushtet dhe nëse i plotësoni mund të aplikoni.
Tivoli Hotel shpall konkurs:
Pozita: MENAXHER/E
Vendi i punës: Tetovë
Kualifikimet:
* Diplomë universitare – master, preferohet fakulteti ekonomik, përTurizam.
* Të ketë së paku 5 vite përvojë punë në Menaxhim të Hoteleris
* Të njohë gjuhën angleze
* Njohuri të mirë të MS Office
* Shkathtësi të menaxhimit të punës në presion
* Aftësi për të mbajtur nivel të lartë të shërbimeve.
Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresën e e-mail-it: tivoli@tivoli.com.mk
Konkursi është i hapur deri me datën 31.05.2022.
Paga 1200 ero neto..
Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët që i plotësojn kushtet do të kontaktohen.