Kryetari i Komunës së Dibrës, Hekuran Duka ka falënderuar falënderuar zëvendëskryeministrin e parë Artan Grubi për realizimin e projektit për rrugën e fshatit turistik Banjisht.

Ai thotë se projekti u premtua dhe u realizua.

Në këtë mandat kjo rrugë u premtua dhe Sot u realizua plotësisht duke iu faleminderuar angazhimit të komunës Dibër në pregaditjen e projektit teknik dhe zv/ kryeministrit të parë në qeverinë e RMV z. Artan Grubi i cili bëri të mundur që një pjesë e fondit të TAV të dedikohet edhe për komunën e Dibrës dhe konkretisht për realizimin e tre rrugëve lokale edhe ate në f Otishan, f Banjisht dhe rruga në qytetin e Dibrës në afërsi të xhamisë së sahat kullës me një vlerë totale prej afër 250.000 euro.

#UthaUbë