Dje Arbëri, sot Arta Bilalli Zendeli fuqishëm qëndrojnë kundër nacionalistëve të VMRO-së

Pas incidentit të djeshëm në Komisionin për Cështje Evropian, të provokuar nga opozita VMRO-ASH, të cilët sulmuan deputetin Ademi dhe penguin punën e Komisionit, e njejta atmosferë po ndodhë edhe sot ndaj deputetes, e cila është edhe nënkryetare e Komisionit për Cështje Evropiane, Arta Bilalli Zendeli.

Por, sikurse se dje Arbër Ademi, i cili me dinjitet e mbrojti punën e Komisionit në Kuvend, sot deputetja Arta Bilalli po qëndron fuqishëm përballë provokimeve dhe incidenteve që po shkaktojnë vazhdimisht deputet të VMRO-së .