Dita e puntorëve tatimorë, Selami: Na presin edhe shumë punë për shërbime më efikase

Në Ditën e Punëtorëve Tatimorë, tradicionalisht edhe këtë vit DAP organizoi pritjen për t’i nderuar ata që zbatojnë vizionin , misionin dhe strategjinë e këtij institucioni  Zv/ drejtori i DAP-it Abdulselam Selami thotë se janë  bërë shumë punë bashkë me të cilat mund të krenohemi, por na presin edhe shumë të tjera për shërbime më efikase ndaj qytetarëve, kompanive, odave dhe të gjitha subjekteve tjera relevante!
Dua të shpreh falenderim të veçantë ministrit të Financave të RMV-së, z. Fatmir Besimi për angazhimin e tij për Ligjin e ri të DAP dhe rritjen e rrogave të paraparë me Buxhetin e vitit 2023, për punëtorët tatimorë.
Urime kolegë tatimorë, pritshim e festofshim edhe shume te arritura bashkë!