Dita e hënë (25 prilli) ditë jo pune për të gjithë qytetarët

Pashkët, dita e dytë e Pashkëve – e hënë (25 prill) sipas kalendarit ortodoks, është ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, informon Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Nga Ministria qytetarëve të besimit ortodoks në Republikën e Maqedonisë së Veriut ua urojnë festën e madhe të krishterë Pashkët.