“Shën Klimenti i Ohrit” 8 Dhjetori (e enjte), është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, kumtoi Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Nga Ministria të gjithë qytetarëve ua urojnë festën e “Shën Klimenti i Ohrit”.