SH.A. EVN Maqedoni kumtoi se sot do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike disa konsumatorë nga komunat Saraj, Karposh, Kisella Vodë, Gazi Babë dhe Aerodrom.

“Prej atje kanë bërë me dije se në periudhën nga ora 08:30 deri në ora 10:30 do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike konsumatorët nga fshatrat Gllumovë, Shishevë dhe Matkë.

“Në periudhën prej orës 09:00 deri në ora 12:00, konsumatorët nga një pjesë e fshatit Bardovci – vendi i quajtur Selo, në periudhën nga ora 08:30 deri në ora 14:00, konsumatorët nga rruga Kiro Fetak (nga kryqëzimi me rrugën Ivan Mazhuraniq deri në kryqëzimin me rrugën Ivan Haxhinikolov), dhe një pjesë e rr. Ivan Mazhuraniq, në periudhën nga ora 8:00 deri në ora 10:00, konsumatorët nga rr.Finska, në periudhën nga ora 10:00 deri në ora 14:00, konsumatorët nga rr. Zheglanje dhe në periudhën prej orës 08:00 deri në 15:00, konsumatorët nga një pjesë e rr. Mitre Vlaot nga nr. 1 deri në nr. 9 do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike”, shtuan nga EVN-ja.