Dimovski i LSM-së për Jakim Nedellkovin dhe SASHK: Le të jenë seriozë, greva nuk është aventurë

Greva nuk është aventurë, thotë kreu i LSM-së, Darko Dimovski në “Utrinski Brifing” lidhur me refuzimin e ofertave që Qeveria që ia ka propozuar SASHK-ut.

“Ne do të negociojmë me Qeverinë me fakte në tavolinë. Jakim Nedellkov premton 18,4 përqind dhe pas fjalimit të Qeverisë çdo deklaratë e tij është se presim ofertë të mirë nga qeveria. Shokë, çfarë jemi duke bërë? Negocioj sipas ligjit ose i shtyjmë njerëzit në grevë me 18.4 përqind dhe presim ofertë nga qeveria. Pra, cka është kjo, kuizi i Lila Filipovskës?! Bankieri është Qeveria, Jakim Nedelkov është mysafir tek Lila dhe thotë oferta vlen apo nuk vlen. Le të jenë seriozë. Greva nuk është aventurë” – thotë Dimovski.