DIBËR, NJË FËMIJË DHE NJË 19-VJEÇAR KAPEN ME DROGË

Policët e Zyrës së jashtme për çështje kriminale – Dibër në koordinim me Zyrën e jashtme për çështje kriminale – Gostivar gjatë ditës së djeshme i kanë privuar nga liria B.L. (19) dhe një i mitur, të dy nga Dibra.

Sipas MPB-së, gjatë kontrollit është gjetur dhe konfiskuar mariuhanë.

Të dyshuarit janë ndaluar në SPB Dibër dhe pas dokumentimit të plotë ndaj tyre do të parashtrohet kallëzim penal, shtohet në kumtesë.