Dehari: Ditë e bukur, 8 eprorë policie nisën punë në Sektorin e PB-Kërçovë

Kryetari i Kërçovës, Fatmir Dehari është shprehur se sot dita ka filluar mirë për shkak të punësimit të 8 eprorëve të policisë në Sektorin e Punëve të Brendshme në Kërçovë!
Sa bukur nis dita sot.
Edhe 8 eprorë policie filluan me punë në Sektorin e Punëve të Brendshme në Kërçovë!
Bashkë me Fetiun dhe disa prej tyre e pijmë nga një kafe dhe i uruam për shëndet e punë të mbarë, duke sjellë në kujtesë vlerat e UÇK-së që çdo ditë bëhen pjesë e institucioneve.